грабеж, грабительПатрульні виявили чоловіка, який може бути причетним до грабежу. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні вночі на телефон 102 зателефонував чоловік та повідомив, що його побили та забрали гроші. Патрульні прибули на вулицю Мазепи та подзвонили заявнику. Чоловік відповів на телефонний дзвінок, проте не встиг розповісти, де він, оскільки роз’єднався зв’язок.

Інспектори почали перевіряти прилеглі вулиці та викликали на допомогу ще один екіпаж. Згодом вдалося зв’язатися з заявником, який повідомив, що перебуває на вулиці Плугова, де також знаходиться нападник. Патрульні побігли туди та зловили чоловіка, на якого вказав заявник.

Ймовірного грабіжника встановили в базі даних, ним виявився 43-річний мешканець Львова. Його доставили до Шевченківського відділу поліції разом з потерпілим для встановлення всіх обставин справи.

cf53b19090b5af6559409f51a69103b8.jpg


Патрульные обнаружили мужчину, который может быть причастен к грабежу. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня ночью на телефон 102 позвонил мужчина и сообщил, что его избили и забрали деньги. Патрульные прибыли на улицу Мазепы и позвонили заявителю. Мужчина ответил на телефонный звонок, однако не успел рассказать, где он, поскольку разъединилась связь.

Инспекторы начали проверять близлежащие улицы и призвали на помощь еще один экипаж. Впоследствии удалось связаться с заявителем, который сообщил, что находится на улице Плуговая, где также находится нападающий. Патрульные побежали туда и поймали мужчину, на которого указал заявитель.

Вероятного грабителя установили в базе данных, им оказался 43-летний житель Львова. Его доставили в Шевченковский отдела полиции вместе с потерпевшим для установления всех обстоятельств дела.