сумчанин, флаг, Городок, спалилЗатриманий мешканець Сумської області пояснив, чому спалив державний прапор у Городку. Про це повідомляє dyvys.info

Щодо чоловіка, який вчора підпалив два державні прапори в Городку, розпочато кримінальне провадження за статтею 338 ККУ – наруга над державними символами. Санкції вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Відомо, що уродженець Сумської області тимчасово проживає у Городку. Під час спілкування з правоохоронцями чоловік пояснив свій вчинок тим, що не любить Україну та хотів би жити в Росії.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасово тривання в очікуванні суду, на якому зловмиснику оберуть запобіжний захід.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, чоловіка, якbq на площі між майданом Гайдамаків та вул. Л. Мартовича в Городку вчинив наругу над державними символами, затримано в порядку ст.208 КПК України. Зловмисником, який 22 травня о 22.20 год підпалив два українські прапори, що були вмонтовані у монумент "Пам’яті Сталінських репресій", виявився 31-річний уродженець Тростянця, що на Сумщині.

За цим фактом слідчими поліції сьогодні, 25 травня, внесено відомості до ЄРДР, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.338 КК України (наруга над державними символами), а також вказаній особі повідомлено про підозру.

На даний час вживаються заходи для встановлення очевидців події. Досудове розслідування триває.


Задержанный житель Сумской области объяснил, почему сжег государственный флаг в Городке. Об этом сообщает dyvys.info

По мужчину, который вчера поджег два государственных флага в Городке, начато уголовное производство по статье 338 УК - надругательство над государственными символами. Санкции указанной статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы сроком до 3 лет.

Известно, что уроженец Сумской области временно проживает в Городке. Во время общения с правоохранителями мужчина объяснил свой поступок тем, что не любит Украину и хотел бы жить в России.

Сейчас он находится в изоляторе временно продолжения в ожидании суда, на котором злоумышленнику выберут меру пресечения.

Как сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области, мужчины, якbq на площади между площадью Гайдамак и ул. Л. Мартовича в Городке совершил надругательство над государственными символами, задержан в порядке ст.208 УПК Украины. Злоумышленником, который 22 мая в 22.20 ч поджег два украинские флаги, которые были вмонтированы в монумент "Памяти Сталинских репрессий", оказался 31-летний уроженец Тростянец на Сумщине.

По данному факту следственными полиции сегодня, 25 мая, внесены сведения в Едрей по признакам совершения уголовного правонарушения, предусмотренного ч.1 ст.338 УК Украины (надругательство над государственными символами), а также указанному лицу сообщено о подозрении.

В настоящее время принимаются меры для установления очевидцев происшествия. Досудебное расследование продолжается.