кража, кафе, картинаУ Львові судитимуть зловмисника, причетного до викрадення картини з кафе на вулиці Замарстинівській. Чоловіку загрожує  позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Шевченківському відділі поліції завершене розслідування кримінального провадження, порушеного за фактом крадіжки у кафе на вулиці Замарстинівській у Львові. За словами 46-річного львів’янина, із закладу громадського харчування 13 березня зникла картина та інше майно. Загальна сума збитків – близько 28 000 гривень.

Поліцейські встановили особу зловмисника – раніше судимого 25-річного львів’янина. Речові докази у нього вилучено. Чоловікові повідомлено про підозру за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).  Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Обвинувальний акт скерований на судовий розгляд.


Во Львове будут судить злоумышленника, причастного к похищению картины из кафе на улице Замарстыновской. Мужчине грозит лишение свободы на срок до трех лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Шевченковском отделе полиции завершено расследование уголовного производства, возбужденного по факту кражи в кафе на улице Замарстыновской во Львове. По словам 46-летнего львовянина, из заведения общественного питания 13 марта исчезла картина и другое имущество. Общая сумма ущерба - около 28 000 гривен.

Полицейские установили личность злоумышленника - ранее судимого 25-летнего львовянина. Вещественные доказательства у него изъято. Мужчине сообщено о подозрении по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до трех лет.

Обвинительный акт направлен на судебное разбирательство.