фонтан, Колодец со львамиРозпочав працювати фонтан "Криниця з левами", що на вул. Коперника. Для унеможливлення крадіжки білих камінців чашу фонтану вкрито спеціальною сіткою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Фонтани є окрасою Львова. Приємно, коли вони відновлюють свою роботу. Так після зими розпочав роботу фонтан "Криниця з левами". Дякую управлінню охорони історичного середовища ЛМР, за відновлення цього об’єкту і те, що він зараз працює", — повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Довідка SQ. Нагадаємо, минулого року було відновлено роботу фонтану "Криниця з левами", який не працював майже 70 років. На проведення робіт з міського бюджету було виділено більше 200 тис. грн. Два леви, яких встановили біля криниці, були перенесені зі старої Ратуші, яка була на місці теперішньої.


Начал работать фонтан "Криница со львами" на ул. Коперника. Для предотвращения кражи белых камней чашу фонтана покрыто специальной сеткой. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Фонтаны являются украшением Львова. Приятно, когда они возобновляют свою работу. Так после зимы начал работу фонтан "Криница со львами". Спасибо управлению охраны исторической среды Львовского горсовета, за восстановление этого объекта и то, что он сейчас работает", - сообщил Андрей Москаленко, заместитель городского головы Львова по вопросам развития.

Справка SQ. В прошлом году была возобновлена ​​работа фонтана "Криница со львами", который не работал почти 70 лет. На проведение работ из городского бюджета было выделено более 200 тыс. Грн. Два льва, которых установили у колодца, были перенесены из старой Ратуши, которая была на месте нынешней.