школа, школьники, грабеж, учительУ Львові вчитель затримав грабіжника, який пограбував четверокласників в приміщенні школи. Грабіжника засудили до 4,5 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Випадок стався у березні 2018 року в приміщенні однієї із шкіл Львова. Зловмисник зайшов до кабінету, де навчаються діти 4 класу та вирвав із рук двох школярів їх мобільні телефони. Втекти чоловіку не вдалось, оскільки його затримав учитель.

Львівська місцева прокуратура №2 здійснювала процесуальне керівництво та підтримувала державне обвинувачення у суді стосовно раніше неодноразово судимого за злочини проти власності 29-річного львів’янина, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 ст.186 КК України (закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно).

Вироком Шевченківського районного суду м. Львова грабіжника визнано винними у вчиненні інкримінованого злочину та засуджено до 4 років і 6 місяців позбавлення волі.


Во Львове учитель задержал грабителя, который ограбил четвероклассников в помещении школы. Грабителя приговорили к 4,5 годам лишения свободы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Случай произошел в марте 2018 года в помещении одной из школ Львова. Злоумышленник зашел в кабинет, где учатся дети 4 класса и вырвал из рук двух школьников их мобильные телефоны. Убежать мужчине не удалось, поскольку его задержал учитель.

Львовская местная прокуратура №2 осуществляла процессуальное руководство и поддерживала государственное обвинение в суде в отношении ранее неоднократно судимого за преступления против собственности 29-летний львовянин, который обвинялся в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.15, ч.2 ст.186 УК Украины (законченное покушение на открытое хищение чужого имущества (грабеж), совершенное повторно).

Приговором Шевченковского районного суда г. Львова грабитель признан виновными в совершении инкриминируемого преступления и приговорен к 4 годам и 6 месяцам лишения свободы.