школьники, проезд, транспорт, льготаЛьвівські школярі можуть їздити безкоштовно у маршрутках та електротранспорті. Таке рішення було прийняте на сесії міської ради, повідомляє "Форпост". 

Тепер львівські школярі їздитимуть у громадському транспорті безкоштовно. За це рішення проголосувало 33 депутати. Так право безкоштовного проїзду надаватиметься учням при пред’явленні оригіналу учнівського посвідчення щоденно з 7.00 до 20.00 крім вихідних і святкових днів та канікул.

"Раніше депутатському корпусу вдалося встановити домовленість з чотирма перевізниками про безкоштовний проїзд. Схожі "пільги" є в Івано-Франківську, що значно полегшує навантаження на гаманці місцевих батьків", - розповів голова фракції партії УКРОП Ігор Телішевський.

Нагадаємо, на спільному зібранні автотранспортних підприємств, а саме ПАТ "Львівське АТП 14630", ТзОВ "Успіх БМ", ТзОВ "Міра і К" та ТзОВ "Фіакр – Львів" було прийнято рішення про підтримку ініціативи депутатського корпусу Львівської міської ради стосовно надання права безкоштовного проїзду в громадському транспорті учням середньо освітніх шкіл.


Львовские школьники могут ездить бесплатно в маршрутках и электротранспорте. Такое решение было принято на сессии городского совета, сообщает "Форпост". 

Теперь львовские школьники будут ездить в общественном транспорте бесплатно. За это решение проголосовало 33 депутата. Так право бесплатного проезда будет предоставляться учащимся при предъявлении оригинала ученического удостоверения ежедневно с 7.00 до 20.00 кроме выходных и праздничных дней и каникул.

"Раньше депутатскому корпусу удалось установить договоренность с четырьмя перевозчиками о бесплатном проезде. Похожие "льготы" есть в Ивано-Франковске, что значительно облегчает нагрузку на кошельки местных родителей", - рассказал глава фракции партии УКРОП Игорь Телишевский.

Напомним, на общем собрании автотранспортных предприятий, а именно ОАО "Львовское АТП 14630", ООО "Успех БМ", ООО "Мера и К" и ООО "Фиакр - Львов" было принято решение о поддержке инициативы депутатского корпуса Львовского городского совета о предоставлении права бесплатного проезда в общественном транспорте учащимся среднеобразовательных школ.