Пасха, ярмаркаЗ 4 квітня до 13 травня у Львові відбуватиметься Великодній ярмарок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 23 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про організацію та проведення Великоднього ярмарку на просп. Свободи". Ярмарок триватиме з 4 квітня до 13 травня на просп. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку).

Конкурс на проведення ярмарку виграло ТзОВ "Львівські ярмарки". Як розповіла директор департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, буде проводитись багато соціальних заходів, буде Великодній сніданок, під опіку візмуть Центр опіки сирітства при Українській греко-католицькій церкві. Також в страсний тиждень не буде проводитись продажу слабоалкогольних напоїв та м’ясних страв.

Рішенням виконкому встановлено режим роботи Великоднього ярмарку: у робочі дні – з 11.00 год. до 22.00, у святкові та вихідні дні – з 10.00 до 23.00.


С 4 апреля по 13 мая во Львове пройдет Пасхальная ярмарка. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 23 марта, исполнительный комитет Львовского городского совета принял решение "Об организации и проведении Пасхальной ярмарки на просп. Свободы". Ярмарка пройдет с 4 апреля по 13 мая на ул. Свободы (от Львовского национального академического театра оперы и балета им. С. Крушельницкой у памятника Т. Шевченко).

Конкурс на проведение ярмарки выиграло ООО "Львовские ярмарки". Как рассказала директор департамента экономического развития горсовета Ирина Кулинич, будет проводиться много социальных мероприятий, Пасхальный завтрак, под опеку возьмут Центр опеки сиротства при Украинской греко-католической церкви. Также в страстной неделю не будет проводиться продажа слабоалкогольных напитков и мясных блюд.

Решением исполкома установлен режим работы Пасхальной ярмарки: в рабочие дни - с 11.00. до 22.00, в праздничные и выходные дни - с 10.00 до 23.00.