маршрутка, тормоза, ДТПУчора, 22 березня, у Винниках, близько 17:45 в маршрутці на серпантині, що на вулиці Шевченка, біля клубу КЦ “Дозвілля”, відмовили гальма. Лише чудо врятувало пасажирів маршрутки №36 та її водія від трагедії. Про це повідомляє “Винники плюс”

Винниківчанин Олександр Самбур, який в цей час саме їхав на своєму автомобілі угору вулицею Шевченка, ледь уникнув зіткнення з маршруткою.

“Я спочатку не зорієнтувався й не зрозумів, що ж із водієм цієї маршрутки трапилося, - розповідає пан Олександр. – Він вискочив прямісінько на мене своїм автобусом, але мені пощастило втекти на узбіччя. Я подумав, що водій рахував гроші або віддавав решту пасажирам, тощо. Та все ж вирішив розвернутися й наздогнати його, щоб з‘ясувати причину виникнення аварійної ситуації. Та розвернувши свою машину, побачив, що маршрутка на швидкості вискочила на самісінькому повороті з проїжджої частини вулиці на її узбіччя й лише якимось чудом зупинилася перед клубом КЦ “Дозвілля”.

На щастя, ні автомобілів, ні пішоходів перед згаданою маршруткою не було.


Вчера, 22 марта, в Винниках, около 17:45 в маршрутке на серпантине, на улице Шевченко, возле клуба КЦ "Досуг", отказали тормоза. Только чудо спасло пассажиров маршрутки №36 и ее водителя от трагедии. Об этом сообщает "Винники плюс"

Житель Винников Александр Самбур, который в это время как раз ехал на своем автомобиле вверх по улице Шевченко, едва избежал столкновения с маршруткой.

"Я сначала не сориентировался и не понял, что же с водителем этой маршрутки случилось, - рассказывает Александр. - Он выскочил прямо на меня своим автобусом, но мне удалось сбежать на обочину. Я подумал, что водитель считал деньги или отдавал сдачу пассажирам. И все же решил развернуться и догнать его, чтобы выяснить причину возникновения аварийной ситуации. И, развернув свою машину, увидел, что маршрутка на скорости выскочила на самом повороте с проезжей части на обочину и только каким-то чудом остановилась перед клубом КЦ "Досуг".

К счастью, ни автомобилей, ни пешеходов перед упомянутой маршруткой не было.