педагоги, зарплатаНа сесії Львівської міськради підвищили посадовий оклад педагогам-організаторам установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії горсовета внесли зміни до ухвали від 02.03.2017 року “Про підвищення посадових окладів педагогічних працівників навчальних закладів освіти та культури, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Львова”. Її текст доповнили словами ”а також установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів міста Львова”.

У місті Львові функціонує 6 установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів за місцем проживання (УДЮМК), які є у підпорядкуванні управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Необхідність внести зміни до цієї ухвали виникла тому, що в установах працюють педагоги-організатори, які теж мають статус педагогічних працівників і потребують підвищення посадових окладів, згідно з чинними нормативно-правовими актами.


На сессии Львовского горсовета повысили должностной оклад педагогам-организаторам учреждений детско-юношеских и молодежных клубов города. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня на сессии горсовета внесли изменения в постановление от 02.03.2017 года "О повышении должностных окладов педагогических работников учебных заведений и культуры, финансируемых за счет средств городского бюджета Львова". Его текст дополнили словами “а также учреждений детско-юношеских и молодежных клубов города Львова”.

В Львове функционирует 6 учреждений детско-юношеских и молодежных клубов по месту жительства (УДЮМК), которые подчиняются управлению молодежи и спорта департамента гуманитарной политики Львовского горсовета.

Необходимость внести изменения в постановление возникла потому, что в учреждениях работают педагоги-организаторы, которые имеют статус педагогических работников и нуждаются в повышении должностных окладов, согласно действующим нормативно-правовыми актами.