"Компьютерная вселенная", продавцы, Борислав, убийствоПравоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві працівників магазину "Комп’ютерний всесвіт" у Бориславі на Львівщині. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook

Затримали двох осіб, які підозрюються у жорстокому вбивстві в комп’ютерному магазині в Бориславі.

За даними "Твоє місто", затримані - двоє чоловіків, мешканці Трускавця 17 і 18 років. Один з них - колишній працівник даного магазину. Правоохоронці вийшли на слід ймовірних злочинців, коли ті намагались реалізувати викрадені в магазині речі. Наразі проводяться слідчі експерименти, допити та вияснення обставин даного злочину. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, зловмисникам - раніше не судимим мешканцям Трускавця - 16 та 19 років. Павоохоронці повідомили їм про підозру у скоєнні злочинів, передбачених п.п.1, 6, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Ресурс "Дрогобиччина на трибуні" опублікував фото затриманих. 

 

Нагадаємо, 7 грудня під час пограбування магазину "Комп’ютерний всесвіт" у Бориславі невідомі вбили двох продавців. 20-річну дівчину та 27-річного чоловіка, що працювали у цьому магазині, правоохоронці знайшли мертвими з колото-різаними ранами довкола шиї. Злочинці вкрали з магазину 23 телефони без коробок та 25 тис. грн. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.


Правоохранители задержали подозреваемых в убийстве работников магазина "Компьютерная вселенная" в Бориславе на Львовщине. Об этом сообщил первый заместитель председателя Нацполиции Вячеслав Аброськин на своей странице в Facebook

Задержали двух человек, которые подозреваются в жестоком убийстве в компьютерном магазине в Бориславе.

По данным ресурса "Твой город", задержанные - двое мужчин, жители Трускавца 17 и 18 лет. Один из них - бывший работник данного магазина. Правоохранители вышли на след предполагаемых преступников, когда те пытались реализовать похищенные в магазине вещи. Проводятся следственные эксперименты, допросы и выяснения обстоятельств данного преступления. 

Как сообщили в отделе коммуникации полиции Львовской области, злоумышленникам - ранее судимым жителям Трускавца - 16 и 19 лет. Павоохоронци сообщили им о подозрении в совершении преступлений, предусмотренных п.п.1, 6, 12 ч.2 ст.115 (умышленное убийство) и ч.4 ст.187 (разбой) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкциями статей - пожизненное заключение с конфискацией имущества.

Ресурс " Дрогобиччина на трибуні " опубликовал фото задержанных. 

Напомним, 7 декабря во время ограбления магазина "Компьютерная вселенная" в Бориславе неизвестные убили двух продавців. 20-летнюю девушку и 27-летнего мужчины, работавшие в этом магазине, правоохранители нашли мертвыми с колото-резаными ранами вокруг шеи. Преступники украли из магазина 23 телефона без коробок и 25 тыс. грн. По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от десяти до пятнадцати лет или пожизненное лишение свободы.