центр занятости, вакансииУ січні-листопаді поточного року база вакансій складалася із 67,1 тис. пропозицій працевлаштування, що на 13,1 тис. більше ніж торік. Про це повідомляє прес-служба Яворівської райдержадміністрації. 

Станом на початок грудня в області було 7026 вільних робочих місць і вакантних посад, з них 5087 – для робітників, 1294 – для службовців, 645 – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки. За професійними групами найбільший попит на робочу силу спостерігався на кваліфікованих робітників з інструментом (32,1%), а також на робітників з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою устаткування і машин (27,8%).

За сприяння посадовців центрів зайнятості у січні-листопаді цього року місцем праці забезпечено 51,5 тис. осіб, що на 4,8 тис. більше ніж торік. Здебільшого клієнтів вдавалося залучити до продуктивної зайнятості до набуття статусу безробітного (67,9%).


В январе-ноябре текущего года база вакансий области состояла из 67,1 тыс. предложений трудоустройства, что на 13,1 тыс. больше чем в прошлом году. Об этом сообщает пресс-служба Яворовской райгосадминистрации. 

По состоянию на начало декабря в области было 7026 свободных рабочих мест и вакантных должностей, из них 5087 - для рабочих, 1294 - для служащих, 645 - для тех, кто не имеет профессии и специальной подготовки. По профессиональным группам наибольший спрос на рабочую силу наблюдался на квалифицированных рабочих с инструментом (32,1%), а также на рабочих по обслуживанию, эксплуатации и контролю за работой оборудования и машин (27,8%).

При содействии должностных лиц центров занятости в январе-ноябре этого года местом работы обеспечено 51,5 тыс. человек, что на 4,8 тыс. больше чем в прошлом году. В основном клиентов удавалось привлечь к продуктивной занятости до получения статуса безработного (67,9%).