строительство, решение, исполкомНа виконкомі прийняли чотири рішення про затвердження детального плану та затвердження містобудівних умов та обмежень. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було розглянуто ряд рішень, що стосуються детального плану територій та містобудівних умов та обмежень. Відтак, було прийнято 4 рішення, 7 - було відхилено, а 1 – перенесено.

На виконкомі було прийнято рішення:

  • Про затвердження детального плану території у районі вул. Стрийської.
  • Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. Шота Руставелі, вул. Зеленою, пл. Є. Петрушевича.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ПП "Кароль" з розширенням існуючої автомийки (під літерою "Б-1") на вул. Винниця, 60-Г (вул. Тунельна) за рахунок прибудови та надбудови.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Торговий дім "ГалПАП" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та гаражем у рівні підвального поверху на вул. Угорській, 14.

Члени виконавчого комітету не підтримали проектів рішень:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на встановлення ПАТ "Укрнафта" стаціонарного газового заправника типу LPG-10 на території автозаправної станції на вул. Зеленій, 322.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на встановлення ПАТ "Укрнафта" стаціонарного газового заправника типу LPG-5 на території автозаправної станції на вул. Кульпарківській, 224/1.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на встановлення ПАТ "Укрнафта" стаціонарного газового заправника на території автозаправної станції на вул. Луганській, 2-А.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на встановлення ПАТ "Укрнафта" стаціонарного газового заправника типу LPG-5 на території автозаправної станції на вул. Хуторівці, 59.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзДВ "Львівська автобаза № 1" адміністративного корпусу № 1 та № 2 (на генплані) на вул. Пасічній, 127.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Левицькою М. І. індивідуального житлового будинку з розширенням за рахунок прибудови на вул. Окружній, 14-Б.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Франків І. А. сараю на вул. К. Левицького, 50.

На исполкоме приняли четыре решения об утверждении детального плана и утверждения градостроительных условий и ограничений. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 22 декабря, на заседании исполнительного комитета Львовского городского совета был рассмотрен ряд решений, касающихся детального плана территорий и градостроительных условий и ограничений. Всего было принято 4 решения, 7 - были отклонены, а 1 - перенесено.

На исполкоме были приняты решения:

  • Об утверждении детального плана территории в районе ул. Стрыйской.
  • Об утверждении детального плана территории, ограниченной ул. Шота Руставели, ул. Зеленой, ул. Е. Петрушевича.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на реконструкцию ЧП "Кароль" с расширением существующей автомойки (под буквой "Б-1") на ул. Винница, 60-Г (ул. Тоннельная) за счет пристройки и надстройки.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на строительство ООО "Торговый дом "ГалПАП" многоквартирного жилого дома со встроенными нежилыми помещениями и гаражом на уровне подвального этажа на ул. Венгерской, 14.

Члены исполнительного комитета не поддержали проекты решений:

  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на установление ПАО "Укрнафта" стационарного газового заправщика типа LPG-10 на территории автозаправочной станции на ул. Зеленой, 322.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на установление ПАО "Укрнафта" стационарного газового заправщика типа LPG-5 на территории автозаправочной станции на ул. Кульпарковской, 224/1.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на установление ПАО "Укрнафта" стационарного газового заправщика на территории автозаправочной станции на ул. Луганской, 2-А.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на установление ПАО "Укрнафта" стационарного газового заправщика типа LPG-5 на территории автозаправочной станции на ул. Хуторивци, 59.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на строительство ОДО "Львовская автобаза № 1" административного корпуса № 1 и № 2 (на генплане) на ул. Пасечной, 127.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на реконструкцию гр. Левицкой М. И. индивидуального жилого дома с расширением за счет пристройки на ул. Окружной, 14-Б.
  • Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на реконструкцию с расширением гр. Франков И. А. сарая на ул. К. Левицкого, 50.