петиция, мост, улица Княгини Ольги​Ремонт та введення мосту для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

Автор петиції Анастасія Савицька зазначає, що "міст в нікуди, через вулицю Наукову, вже є "символом" Львова".

"Трамвайний маршрут, третій, замість того, щоб їхати далі, через міст, який і для цього проектувався, розвертається, зупиняючись на "кінцевій". Далі дороги немає, далі нічого немає, ніхто ніщо не будує, поле й болото, якщо перейти міст. На вулиці княгині Ольги мав бути центр нового динамічного Львова. Під мостом і на мості імпровізована автомобільна стоянка. Відразу за мостом, два супермаркети. "ВАМ", тепер "Сільпо" і "Арсен". Далі новозбудована церква. Ремонт та введення мосту для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги до вулиці Трускавецької, вирішить питання і місцевого населення і безпечного перетину вул. Наукової як пішоходів так і автомобілів", - вважає вона.

Також, на її думку, даний міст відкриває новий шлях Центр - Кн. Ольги – Трускавецька - Стрийська, що розвантажить перехрестя Стрийська - Наукова.


Ремонт и введение моста для трамвайных путей и автомобильного транспорта по улице Княгини Ольги просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций. 

Автор петиции Анастасия Савицкая отмечает, что "мост в никуда, через улицу Научную, уже является "символом" Львова".

"Трамвайный маршрут, третий, вместо того, чтобы ехать дальше, через мост, который и для этого проектировался, разворачивается, останавливаясь на "конечной". Далее дороги нет, дальше ничего нет, никто ничего не строит, поле и болото, если перейти мост. На улице княгини Ольги должен был быть центр нового динамического Львова. Под мостом и на мосту импровизированная автостоянка. Сразу за мостом, два супермаркета. "ВАМ", теперь "Сильпо" и "Арсен". Далее построенная церковь. Ремонт и введение моста для трамвайного пути и автомобильного транспорта по улице Княгини Ольги до улицы Трускавецкой, решит вопросы и местного населения, и безопасного пересечения ул. Научной как пешеходов так и автомобилей", - считает она.

Также, по ее мнению, данный городов открывает новый путь Центр - Кн. Ольги - Трускавецкая - Стрыйская, что разгрузит перекресток Стрыйская - Научная.