ДТП, переход, женщинаНа проспекті Червоної Калини у Львові автомобіль збив жінку на регульованому пішохідному переході. Від отриманих травм вона померла у лікарні. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 21 листопада, близько 06:12 на проспекті Червоної Калини, 79.

Водій автомобіля марки Іveco на регульованому пішохідному переході здійснив наїзд на невідому жінку, близько 60 років (документів при собі не мала). Внаслідок ДТП потерпіла із множинними ранами різного ступеня важкості (множинні переломи ребер, гемопневматорикс зліва, ВЧМТ, перелом кісток гомілки зліва, перелом тазу) була госпіталізована в реанімаційне відділення ЛШМД, де о 09:59 від отриманих травм померла.

Обставини події встановлюються.


На проспекте Красной Калины во Львове автомобиль сбил женщину на регулируемом пешеходном переходе. От полученных травм она скончалась в больнице. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 21 ноября, около 6:12 на проспекте Красной Калины, 79.

Водитель автомобиля марки Иveco на регулируемом пешеходном переходе совершил наезд на неизвестную женщину, около 60 лет (документов при себе не имела). В результате ДТП пострадавшая с множественными ранами различной степени тяжести (множественные переломы ребер, гемопневматорикс слева, ВЧМТ, перелом костей голени слева, перелом таза) была госпитализирована в реанимационное отделение БСМП, где в 09:59 от полученных травм скончалась.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.