Джамала, фильм, НКВД, ДрогобычДжамала відвідає Дрогобич під час допрем’єрного показу художньо-документального фільму "Дрогобицька Голгофа". Про це повідомляє видання "Змістовно". 

2 листопада о 19:00 в театрі імені Юрія Дрогобича, відбудеться благодійний допрем’єрний показ художньо-документального фільму "Дрогобицька Голгофа" про знищення української інтелігенції у катівнях НКВС-КДБ.

Спеціальний гість показу — переможниця "Євробачення 2016" — Джамала, в якої 3 листопада відбудеться повноцінний концерт в палаці Шевченка у Трускавці.

Довідка SQ. Локаціями для фільму "Дрогобицька Голгофа" обрали Меморіальний комплекс "Тюрма на Стрийській", цегляний завод, автентичну тюрму у місті Комарно, а також у Львові, церкви Дрогобича: Трійця та Святого Юра і вулички Дрогобича, де НКВДисти проводили арешти українців.


Джамала посетит Дрогобыч на допремьерном показе художественно-документального фильма "Дрогобычская Голгофа". Об этом сообщает издание "Змистовно". 

2 ноября в 19:00 в театре имени Юрия Дрогобыча состоится благотворительный допремьерный показ художественно-документального фильма "Дрогобычская Голгофа" об уничтожении украинской интеллигенции в застенках НКВД-КГБ.

Специальный гость показа - победительница "Евровидения 2016" - Джамала, у которой 3 ноября состоится полноценный концерт во дворце Шевченко в Трускавце.

Справка SQ. Локациями для фильма "Дрогобычская Голгофа" выбрали Мемориальный комплекс "Тюрьма на Стрыйской", кирпичный завод, аутентичную тюрьму в городе Комарно, а также во Львове, церкви Дрогобыча: Троица и Святого Юра и улочки Дрогобыча, где НКВДисты проводили аресты украинцев.