Тиф, эпидемиологи, болезнь, свалкаФахівці Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби заперечують тиф у Львові.

Випадків захворювання на черевний тиф і паратифи в місті не зареєстровано, - повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

За словами керівника обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України Романа Павліва, захворювання гострими кишковими інфекціями у Львові не перевищують середні багаторічні показники.

Нагадаємо, в соцмережах повідомляли, що 16 вересня у Львові на Левандівці один зі сміттєвих майданчиків огородили стрічками з написом "Обережно, виявленр тиф". Вночі спеціальні служби мили цю ділянку.


Специалисты Львовского областного лабораторного центра Госсанэпидслужбы отрицают тиф во Львове.

Случаев заболевания брюшным тифом и паратифами в городе не зарегистрировано, - сообщили в пресс-службе Львовского городского совета.

По словам руководителя областного лабораторного центра Госсанэпидслужбы Украины Романа Павлива, заболевания острыми кишечными инфекциями во Львове не превышают средние многолетние показатели.

Напомним, в соцсетях сообщали, что 16 сентября во Львове на Левандовке одну из мусорных площадок огородили лентами с надписью "Осторожно, обнаружен тиф". Ночью специальные службы мыли этот участок.