места для пикника, пикник-локации, Львовская область, картаНа Львівщині облаштували вже 120 пікнік-локацій для відпочинку. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На Львівщині продовжують облаштовувати міста відпочинку на природі для мешканців та гостей області. Відтак, на сьогодні в області діє 120 пікнік-локацій, які можна відшукати на інтерактивній карті

Також тривають роботи щодо облаштування ще 26 зон відпочинку на території Городоцького, Жовківського, Мостиського, Самбірського, Сколівського, Сокальського та Турківського районів.

Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації закликає мешканців пам’ятати про культуру відпочинку на природі та залишати місця відпочинку після себе чистими.


На Львовщине обустроили уже 120 пикник-локаций для отдыха. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

На Львовщине продолжают обустраивать места отдыха на природе для жителей и гостей области. На сегодня в области действуют уже 120 пикник-локаций, которые можно найти на интерактивной карте

Также продолжаются работы по обустройству еще 26 зон отдыха на территории Городокского, Жовковского, Мостисского, Самборского, Сколевского, Сокальского и Турковского районов.

Управление туризма и курортов Львовской облгосадминистрации призывает жителей помнить о культуре отдыха на природе и оставлять места отдыха после себя чистыми.