Лига чемпионов, финал, кинотеатр26 травня у Києві відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів між футбольними командами "Ліверпуль" (Англія) та "Реал" (Мадрид, Іспанія). Фінал Ліги чемпіонів УЄФА показуватимуть одразу у трьох кінотеатрах Львова. Про це повідомляє ZAXID.NET

Зокрема, матч можна подивитись у кінотеатрах Multiplex (ТРЦ Victoria Gardens) та "Планеті кіно" (ТРЦ "Форум Львів" та ТРЦ "King Cross Leopolis").

Як розповіла директорка "Планети кіно" у Львові Оксана Хвальова, у ТРЦ "Форум Львів" та ТРЦ "King Cross Leopolis" фінал Ліги чемпіонів транслюватимуть одразу у двох-трьох залах. Вартість квитків становить 100-170 грн.

"Ми стартуємо з трансляцією спортивних подій саме цим матчем. Якщо усе пройде нормально, то ми будемо розширювати цей напрям діяльності та давати якомога більше трансляцій цікавих спортивних подій", – сказала Оксана Хвильова.

Окрім "Планети кіно", фінал Ліги чемпіонів УЄФА також транслюватимуть і у Multiplex. Як вказано на сайті кінотеатру у ТРЦ Victoria Gardens, вартість квитків становить від 90 до 200 грн.

Зазначимо, що Київ очікує на прибуття понад 50 тис. іноземців на фінал Ліги чемпіонів УЄФА. На період проведення фіналу Ліги чемпіонів (26 травня) і фіналу жіночої Ліги чемпіонів (24 травня), крім сил поліції з Києва та інших регіонів, до охорони громадського порядку залучать близько 3 тис. бійців Національної гвардії.

В трех кинотеатрах Львова будут показывать финал Лиги чемпионов УЕФА

26 мая в Киеве состоится финальный матч Лиги чемпионов между футбольными командами "Ливерпуль" (Англия) и "Реал" (Мадрид, Испания). Финал Лиги чемпионов УЕФА показывать сразу в трех кинотеатрах Львова. Об этом сообщает ZAXID.NET. https://zaxid.net/u_troh_lvivskih_kinoteatrah_pokazuvatimut_final_ligi_chempioniv_uyefa_n1456771

В частности, матч можно посмотреть в кинотеатрах Multiplex (ТРЦ Victoria Gardens) и "Планете кино" (ТРЦ "Форум Львов" и ТРЦ "King Cross Leopolis").

Как рассказала директор "Планеты кино" во Львове Оксана Хвальова, в ТРЦ "Форум Львов" и ТРЦ "King Cross Leopolis" финал Лиги чемпионов будут транслировать сразу в двух-трех залах. Стоимость билетов составляет 100-170 грн.

"Мы стартуем с трансляцией спортивных событий именно этим матчем. Если все пройдет нормально, то мы будем расширять это направление деятельности и давать как можно больше трансляций интересных спортивных событий", - сказала Оксана Волновая.

Кроме "Планеты кино", финал Лиги чемпионов УЕФА также транслировать и в Multiplex. Как указано на сайте кинотеатра в ТРЦ Victoria Gardens, стоимость билетов составляет от 90 до 200 грн.

Отметим, что Киев ожидает прибытия более 50 тыс. Иностранцев на финал Лиги чемпионов УЕФА. На период проведения финала Лиги чемпионов (26 мая) и финала женской Лиги чемпионов (24 мая), кроме сил полиции из Киева и других регионов, к охране общественного порядка привлекут около 3 тыс. Бойцов Национальной гвардии.