Бадер, работники, вакансииКомпанія "Бадер Україна" - провідний виробник шкіряних сидінь для автомобілів розпочинає співпрацю з компанією Mercedes-Benz та набирає додатково працівників. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Компанія "Бадер Україна" - провідний виробник шкіряних сидінь для автомобілів розпочинає співпрацю з компанією Mercedes-Benz.

Як повідомив керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, у квітні 2018 підписали контракт із всесвітньовідомою компанією Mercedes на пошиття шкіряних чохлів для таких моделей як Mercedes-Maybach та Mercedes-Benz S-classe, які будуть у продажі на світових ринках у січні 2020 року. Вже у 2019 році працівники компанії "Бадер Україна" щоденно шитимуть 200 комплектів салонів до цих автомобілів.

На підприємстві вже працює понад 3800 працівників на двох підрозділах у м. Городок та с. Кожичі, поблизу Львова, а завдяки новим домовленостям кількість робочих місць збільшуватиметься. До кінця 2018 року "Бадер Україна" має намір працевлаштувати 500 працівників. А у 2019 році компанія планує збільшити кількість робочих місць до 5500.

Зазначимо, головний офіс компанії "Бадер Україна" розташований у Німеччині. Українське підприємство оснащене найсучаснішим швейним обладнанням і має у штаті кваліфікованих працівників, рівень підготовки яких дозволяє долучитись до виготовлення високоякісної продукції для такого автомобільного гіганта як Mercedes.


Компания "Бадер Украина" - ведущий производитель кожаных сидений для автомобилей начинает сотрудничество с компанией Mercedes-Benz и набирает дополнительно работников. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации. 

Компания "Бадер Украина" - ведущий производитель кожаных сидений для автомобилей начинает сотрудничество с компанией Mercedes-Benz.

Как сообщил руководитель управления инвестиционной политики Львовской ОГА Роман Матис, в апреле 2018 подписали контракт с всемирно компанией Mercedes на пошив кожаных чехлов для таких моделей как Mercedes-Maybach и Mercedes-Benz S-classe, которые будут в продаже на мировых рынках в января 2020 года . Уже в 2019 году работники компании "Бадер Украина" ежедневно будут шить 200 комплектов салонов к этим автомобилям.

На предприятии уже работает более 3800 сотрудников в двух подразделениях в г. Городок. И с. Кожичи, вблизи Львова, а благодаря новым договоренностям количество рабочих мест будет увеличиваться. К концу 2018 "Бадер Украина" намерена трудоустроить 500 работников. А в 2019 году компания планирует увеличить количество рабочих мест до 5500.

Отметим, главный офис компании "Бадер Украина" расположен в Германии. Украинское предприятие оснащено самым современным швейным оборудованием и имеет в штате квалифицированных работников, уровень подготовки которых позволяет приобщиться к изготовлению высококачественной продукции для такого автомобильного гиганта как Mercedes.