женщина, травма, парковка, опора

На вул. Науковій внаслідок падіння опори вуличного освітлення травмовано жінку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в Франківській районній адміністрації, сьогодні, 22 квітня, на вул. Науковій, 19 на парковці ТЦ "Арсен" відбулось падіння опори вуличного освітлення, яка є власністю торгового центру. Внаслідок падіння травмовано жінку.

За інформацією міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, постраждалу, 1961 року народження, госпіталізовано у 8 міську клінічну лікарню.

Обставини події встановлюють.


На ул. Научной вследствие падения опоры уличного освещения травмирована женщина. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в Франковской районной администрации, сегодня, 22 апреля, на ул. Научной, 19 на парковке ТЦ "Арсен" произошло падение опоры уличного освещения, которая является собственностью торгового центра. В результате падения травмирована женщина.

По информации городского управления по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения, пострадавшую, 1961 года, госпитализирован в 8 городскую клиническую больницу.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.