Олег Синютка, отставка

Олег Синютка оголосив про свою відставку з посади голови ЛОДА. Про це повідомляє ZAXID.NET

Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив про відставку. Про це він заявив наступного дня після другого туру президентських виборів під час традиційної понеділкової наради в ЛОДА.

"Я залишаю посаду голови обласної державної адміністрації, але я залишаюся з Львівщиною, я залишаюся зі Львовом, я залишаюся з нашими людьми, чию підтримку ми маємо сьогодні – в цьому ми переконалися під час виборів, які ми мали вчора", – сказав Олег Синютка.

Нагадаємо, про те, що він не має наміру залишатися на посаді у разі програшу Петра Порошенка у другому турі президентських виборів, Олег Синютака оголосив 11 квітня під час зустрічі з мешканцями Соснівки на Львівщині.

Він очолював Львівську ОДА рекордно довго – з грудня 2014 року.


Олег Синютка объявил о своей отставке с должности председателя ЛОГА. Об этом сообщает ZAXID.NET

Председатель Львовской ОГА Олег Синютка заявил об отставке. Об этом он заявил на следующий день после второго тура президентских выборов во время традиционная совещания в ЛОГА.

"Я покидаю пост председателя областной государственной администрации, но я остаюсь с Львовской, я остаюсь со Львовом, я остаюсь с нашими людьми, чью поддержку мы имеем сегодня - в этом мы убедились во время выборов, которые мы имели вчера", - сказал Олег Синютка .

Напомним, о том, что он не намерен оставаться в должности в случае проигрыша Петра Порошенко во втором туре президентских выборов, Олег Синютака объявил 11 апреля во время встречи с жителями Сосновки на Львовщине.

Он возглавлял Львовскую ОГА рекордно долго - с декабря 2014 года.