площадка, улица Сербскя

Площу літнього майданчика на вул. Сербській зменшать до меж тротуару. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 квітня, під час засідання комісії з видачі дозволів на встановлення літніх майданчиків було прийнято рішення зменшити площу літнього майданчика на вул. Сербській до меж тротуару та демонтувати його половину, що розташована на проїжджій частині вулиці.

"Власник мав дозвіл на встановлення літнього майданчика. Однак, у зв’язку з тим, що літній майданчик значно перешкоджає руху пішоходів на цій вулиці, комісія вирішила зменшити його площу і повернути до попереднього стану — у межах тротуару», — розповів начальник відділу архітектурно-художнього оформлення міста та розміщення тимчасових споруд Віктор Пецух.

Як зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку, власник має кілька днів на демонтаж.

Нагадаємо, у Львові з 1 квітня розпочався сезон функціонування літніх майданчиків. Вони будуть діяти до 1 листопада.


Площадь летней площадки на ул. Сербской уменьшат до границ тротуара. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 22 апреля, во время заседания комиссии по выдаче разрешений на установку летних площадок было принято решение уменьшить площадь летней площадки на ул. Сербской до пределов тротуара и демонтировать его половину, которая расположена на проезжей части улицы.

"Владелец имел разрешение на установку летней площадки. Однако, в связи с тем, что летняя площадка значительно препятствует движению пешеходов на этой улице, комиссия решила уменьшить его площадь и вернуть в прежнее состояние - в пределах тротуара", - рассказал начальник отдела архитектурно -художественного оформления города и размещения временных сооружений Виктор Пецух.

Как отметил Андрей Москаленко, заместитель городского головы по вопросам развития, собственник несколько дней на демонтаж.

Напомним, во Львове с 1 апреля начался сезон функционирования летних площадок. Они будут действовать до 1 ноября.