пьяный, водитель, ЛюбинскаяУ Львові водій в стані алкогольного сп’яніння , якого зупинили патрульні, почав кликати на допомогу маму. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 12 години ночі, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Daewoo Lanos, який виїхав на вулицю Любінську з порушенням правил дорожнього руху. Патрульні надали через гучномовець вимогу про зупинку, проте водій її проігнорував та збільшив швидкість.

Екіпаж поліції почав переслідувати автомобіль, який на великій швидкості продовжував втечу та неодноразово порушував правила дорожнього руху. Згодом водій повернув на одну з прилеглих вулиць де, як потім з’ясувалося, він мешкав. Чоловік вимкнув двигун автомобіля та вдав, що спить.

Патрульні близько пів години говорили з водієм та неодноразово попереджали про відповідальність. Врешті-решт чоловік не витримав, вийшов з автомобіля та почав кликати маму. З під’їзду вийшов чоловік, який представився батьком водія. Батька та сина патрульні доставили у Залізничний відділок поліції для встановлення особи та складання адміністративних матеріалів. У відділку інспектори з’ясували, що 23-річний водій вже притягався за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження перевірки на сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків. Патрульні склали на чоловіка протоколи за ч.2 ст.130 КУпАП (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), за ст. 122-2 КУпАП (невиконання водієм вимог про зупинку) та постанову за ч.3 ст.126 КУпАП (rерування транспортним засобом особою, позбавленою права керування).


Во Львове водитель в состоянии алкогольного опьянения, которого остановили патрульные, начал звать на помощь маму. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера, около 24:00, экипаж патрульной полиции заметил автомобиль Daewoo Lanos, который выехал на улицу Любинскую с нарушением правил дорожного движения. Патрульные озвучили  через громкоговоритель требование остановиться, однако водитель его проигнорировал и увеличил скорость.

Экипаж полиции начал преследовать автомобиль, который на большой скорости продолжал убегать и неоднократно нарушал правила дорожного движения. Впоследствии водитель повернул на одну из прилегающих улиц где, как потом выяснилось, он жил. Мужчина выключил двигатель автомобиля и сделал вид, что спит.

Патрульные около получаса говорили с водителем, предупреждая об ответственности. В конце концов человек не выдержал, вышел из автомобиля и начал звать маму. Из подъезда вышел человек, который представился отцом водителя. Отца и сына патрульные доставили в Железнодорожный участок полиции для установления личности и составления административных материалов. В отделении инспекторы выяснили, что 23-летний водитель уже привлекался за управление транспортным средством в состоянии алкогольного опьянения. От прохождения проверки на опьянение человек отказался в присутствии двух свидетелей.

Патрульные составили на мужчину протоколы по ч.2 ст.130 КУоАП (Повторное на протяжении года управление транспортным средством в состоянии алкогольного опьянения), по ст. 122-2 КУоАП (невыполнение водителем требований об остановке) и постановление по ч.3 ст.126 КУоАП (rерування транспортным средством лицом, лишенным права управления).