следователь, взятка, полицияПрокуратурою Львівської області спільно з працівниками УСБ у Львівській області затримано слідчого одного із районних відділів поліції ГУ НП, який вимагав та отримав хабаря у розмірі 2 тис. доларів США у раніше судимого громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку. Про це повідомляє співробітник прес-служби генпрокурора України Лариса Сарган у Facebook.

На даний час слідчими прокуратури вказаному працівнику поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.368 КК України. Також до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

“Хабарник - патриот, - написала вона. - Вимагав у доларах, взяв у гривнях”.


Прокуратурой Львовской области совместно с работниками УСБ в Львовской области задержан следователь одного из районных отделов полиции ГУ НП, который требовал и получил взятку в размере 2 тыс. долларов США у ранее судимого гражданина за непривлечение его к уголовной ответственности за кражу. Об этом сообщает сотрудник пресс-службы генпрокурора Украины Лариса Сарган в Facebook.

https://www.facebook.com/LarysaSargan

В настоящее время следователями прокуратуры указанном работнику полиции сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 3 ст.368 УК Украины. Также в суд направлено ходатайство об избрании ему меры пресечения в виде содержания под стражей.

"Взяточник - патриот, - написала она. - Требовал в долларах, взял в гривнах ".