ДТП, школьник, мальчикУ Львові водій автомобіля "ВАЗ" вчинив наїзд на 11-річного хлопчика. Травмований школяр доставлений у лікарню, встановлюється діагноз. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В поліцію сьогодні, 22 березня, о 07.40 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у Львові на вулиці Личаківській.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "ВАЗ-2170", 52-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на 11-річного львів’янина. Внаслідок ДТП школярик отримав тілесні ушкодження та госпіталізований.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, встановлюються обставини події.


Во Львове водитель автомобиля "ВАЗ" совершил наезд на 11-летнего мальчика. Травмированный школьник доставлен в больницу, устанавливается диагноз. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В полицию сегодня, 22 марта, в 07.40 поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии, которое произошло во Львове на улице Лычаковской.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля "ВАЗ-2170", 52-летний местный житель, совершил наезд на 11-летнего львовянина. В результате ДТП школьник получил телесные повреждения и госпитализирован.

Решается вопрос об открытии уголовного производства, устанавливаются обстоятельства происшествия.