рецидивист, свет, электрощитовыеУ Львові поліцейські викрили зловмисника, який "знеструмлював" квартири, викрадаючи з електрощитових запобіжники. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області..

В Сихівський відділ поліції 21 березня звернулася керівник однієї із житлово-комунальних організацій міста. Вона повідомила, що невідома особа протягом кількох останніх місяців вчиняє крадіжки запобіжників з електрощитових багатоквартирних будинків. Так, в одному з них було викрадено 15 запобіжників вартістю 1454 гривень, у другому – 16 запобіжників (1 664 гривень), у третьому – 12 (1 248 гривень). Загалом зафіксовано 11 таких випадків.

Працівники поліції встановили особу зловмисника – раніше судимого  51-річного місцевого мешканця. Викрадені запобіжники у нього вилучені. Під час розслідування з’ясувалося, що чоловік причетний щонайменше до 15 різних крадіжок.

За фактами відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років. Наразі  досудове розслідування триває.


Во Львове полицейские разоблачили злоумышленника, который обесточивал квартиры, похищая с электрощитовых предохранители. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сыховский отдел полиции 21 марта обратилась руководитель одной из жилищно-коммунальных организаций города. Она сообщила, что неизвестный в течение нескольких последних месяцев совершает кражи предохранителей с электрощитовых многоквартирных домов. Так, в одном из них было похищено 15 предохранителей стоимостью 1454 гривен, во втором - 16 предохранителей (1664 гривен), в третьем - 12 (1248 гривен). В целом зафиксировано 11 таких случаев.

Работники полиции установили личность злоумышленника - ранее судимого 51-летнего местного жителя. Похищенные предохранители у него изъяты. В ходе расследования выяснилось, что мужчина причастен как минимум к 15 различным кражам.

По фактам открытое уголовное производство по ч.2 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до пяти лет. Сейчас досудебное расследование продолжается.