отопление, выключилиВпродовж дня подача опалення у Львові призупиняється. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як пояснили у КП “Львівтеплоенерго”, зважаючи на підвищення температури зовнішнього повітря, впродовж дня подача опалення призупиняється. Так, сьогодні вдень синоптики прогнозують температуру зовнішнього повітря вище 10 градусів.

“Кожного року ми призупиняємо подачу опалення в час опалювального сезону, коли піднімається температура зовнішнього повітря. Це дає можливість уникнути перегрівів та економити кошти нашим споживачам. Тому вже з 8.00 ми почали розвантажувати об’єкти теплопостачання. Відповідно призупинили подачу опалення до наших споживачів. Теплопостачання плануємо відновити з 17.00“, - повідомили у КП “Львівтеплоенерго“.

Якщо в наступні дні температура зовнішнього повітря зберігатиметься вищою 10 градусів, то подачу тепла й надалі призупинятимуть.


В течение дня подача тепла во Львове приостанавливается. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как пояснили в КП "Львовтеплоэнерго", в связи с повышением температуры наружного воздуха, в течение дня подача тепла приостанавливается. Так, сегодня днем ​​синоптики прогнозируют температуру наружного воздуха выше 10 градусов.

"Каждый год мы приостанавливаем подачу тепла в отопительный сезон, когда поднимается температура наружного воздуха. Это дает возможность избежать перегревов и экономить средства нашим потребителям. Поэтому уже с 8.00 мы начали разгружать объекты теплоснабжения. Согласно приостановили подачу тепла нашим потребителям. Теплоснабжение планируем восстановить с 17.00", - сообщили в КП "Львовтеплоэнерго ".

Если в последующие дни температура наружного воздуха будет сохраняться выше 10 градусов, то подачу тепла и в дальнейшем будут приостанавливать.