почка, избил, полицияВ Червонограді чоловік побив дружину так, що жінка втратила нирку. Про це повідомляє ТРК "Львів".

У Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про пацієнтку, 32-річну місцеву мешканку, якій медики поставили діагноз “забій обличчя, струс головного мозку та тупа травма правої нирки”. Під час обстеження лікарі з’ясували, що у пацієнтки розірвана нирка та провели операцію з її видалення.

Як встановили правоохоронці, травм жінці завдав її 37-річний співмешканець. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він наніс жінці удар в обличчя, а коли вона впала на підлогу, вдарив ногою у живіт, спричинивши важку травму.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


В Червонограде пьяній муж избил жену так, что женщина потеряла почку. Об этом сообщает ТРК "Львов".

В Червоноградский отдел полиции поступило сообщение от работников местной больницы о пациентке, 32-летней местной жительниці, которой медики поставили диагноз "ушиб лица, сотрясение головного мозга и тупая травма правой почки". При обследовании врачи выяснили, что у пациентки разорвана почка и провели операцию по ее удалению.

Как установили правоохранители, травмы женщине нанес ее 37-летний сожитель. Находясь в состоянии алкогольного опьянения, он нанес женщине удар в лицо, а когда она упала на пол, ударил ногой в живот, причинив тяжелую травму.

По этому факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от пяти до восьми лет.