школьник, пропал, розыскПрацівники Кам’янко-Бузького відділу поліції розшукали 12-річного хлопчика, котрий учора зранку пішов до школи та не повернувся додому. Про це повідомляє  прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Мати школяра звернулася у Кам’янко-Бузький відділ поліції 21 березня близько 22.00. Жінка повідомила, що її син пішов зранку у школу та до цього часу не повернувся. Всі спроби розшукати дитину самостійно виявились марними, тоді матір вирішила звернутись за допомогою до поліцейських.

Орієнтування на хлопчика були надіслані у всі відділи та відділення поліції, особовий склад був задіяний до пошуків, і близько 23.00 правоохоронці розшукали дитину. Хлопчика знайшли у парку і, цілого та неушкодженого, повернули мамі.

Зараз з дитиною працюють психологи – вони повинні з’ясувати причини, через які хлопчик не хотів повертатись додому.


Работники Каменско-Бугского отдела полиции разыскали 12-летнего мальчика, который вчера утром пошел в школу и не вернулся домой. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

Мать школьника обратилась в Каменско-Бугский отдел полиции 21 марта около 22.00. Женщина сообщила, что ее сын ушел утром в школу и до сих пор не вернулся. Все попытки разыскать ребенка самостоятельно оказались тщетными, тогда мать решила обратиться за помощью к полицейским.

Ориентировка на мальчика была направлена во все отделы и отделения полиции, и около 23.00 правоохранители разыскали ребенка. Мальчика нашли в парке и, целого и невредимого, вернули маме.

Сейчас с ребенком работают психологи - они должны выяснить причины, по которым мальчик не хотел возвращаться домой.