ювелирный завод, директорНа львівській ювелірці планується скорочення штату на 20%. Про це повідомляє “Гал-інфо” з посиланням на нового директору заводу Романа Мончина.

За інформацією видання, колишній головний інженер заводу, 60-річний Роман Мончин став новим директором ДП "Львівський ювелірний завод". Керівника підприємства, 77-річного Володимира Кузовкіна, який перебував на цій посаді з 1985 року, звільнили 22 березня.

За словами Романа Мончина, на новій посаді він планує навести порядок у структурі, збільшити обсяг ліквідної продукції, зокрема виробляти золоті підвіски для дітей та ланцюжки. Окрім того, планується скорочення штату близько на 20%.

"По цілій країні впала реалізація золотих виробів, треба рятувати цю ситуацію", - зазначив директор.

Також Роман Мончин запевнив, що станом на сьогодні це держпідприємство не підлягає  приватизації.


На львовской ювелирке планируется сокращение штата на 20%. Об этом сообщает "Гал-инфо" со ссылкой на нового директора завода Романа Мончина. 

По информации издания, бывший главный инженер завода, 60-летний Роман Мончин стал новым директором ГП "Львовский ювелирный завод". Руководителя завода, 77-летнего Владимира Кузовкина, который находился на этой должности с 1985 года, освободили с 22 марта.

По словам Романа Мончина, на новой должности он планирует навести порядок в структуре, увеличить объем ликвидной продукции, в частности производить золотые подвески для детей и цепочки. Кроме того, планируется сокращение штата примерно на 20%.

"По всей стране упала реализация золотых изделий, надо спасать эту ситуацию", - отметил директор.

Также Роман Мончин заверил, что на сегодня это госпредприятие не подлежит приватизации.