мусор, КременчугСміття, який був завезений до Кременчука з Львова, комунальні служби міста прибрали. Про це повідомив на апаратній нараді начальник управління житлово-комунального господарства Іван Москалик.

Москалик додав, що КП "Кременчукводоканал" зазнав збитків за прибирання і вивезення сміття, оскільки він був виявлений саме на території очисних споруд водоканалу, а КАТП -1628 було змушене утилізувати його на Деївському звалищі.

Мер Кременчука Віталій Малецький розповів, що міський голова Львова звернувся до своїх колег з проханням приймати сміття на своїх полігонах, але поки такої готовності ніхто не виявив. Немає такої можливості і у Кременчука, тому Малецький доручив керівнику управління житлово-комунального господарства направити меру Львова рахунки, щоб Львів компенсував Кременчуку збитки за прибраний сміття.


Мусор, который был завезен в Кременчуг из Львова, коммунальные службы города убрали. Об этом сообщил на аппаратном совещании начальник управления ЖКХ Иван Москалик.

Москалик добавил, что КП "Кременчугводоканал" понес убытки за уборку и вывоз мусора, поскольку он был обнаружен именно на территории очистных сооружений водоканала, а КАТП-1628 было вынуждено утилизировать его на Деевской свалке.

Мэр Кременчуга Виталий Малецкий рассказал, что городской голова Львова обратился к своим коллегам с просьбой принимать мусор на своих полигонах, но пока такой готовности никто не выявил. Нет такой возможности и у Кременчуга, поэтому Малецкий поручил руководителю управления ЖКХ направить мэру Львова счета, чтобы Львов компенсировал Кременчугу убытки за убранный мусор.