ДТП, девушкаПравоохоронці встановлюють обставини загибелі шістнадцятирічної дівчини внаслідок ДТП у Зимній Воді. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 листопада 2018 року близько 18.30 на вулиці Тичини у селі Зимна Вода Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Toyota Camry, 37-річний місцевий мешканець, дзеркалом заднього виду зачепив свою 16-річну односельчанку, котра переходила проїзну частину. Після цього на дівчину скоїв наїзд водій автомобіля Renault Kangoo, який рухався позаду Toyota. Водій Renault з місця події втік.

Внаслідок наїзду дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у реанімацію. Однак, незважаючи на зусилля медиків, від отриманих травм вона померла у лікарні.

Протягом години поліцейські встановили особу водія Renault, котрий, скоївши наїзд на дівчину, втік з місця пригоди – ним виявився 78-річний мешканець Зимної Води. Чоловіка затримали, а обидва автомобілі – учасники ДТП були вилучені та доставлені на арештмайданчик.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі проводиться досудове розслідування, призначено п’ять експертиз – дві автотехнічних, трасологічну, транспортну та судово-медичну.


Правоохранители устанавливают обстоятельства гибели шестнадцатилетней девушки в результате ДТП в Зимней Воде. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 25 ноября 2018 около 18.30 на улице Тычины в селе Холодная Вода Пустомытовского района.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Toyota Camry, 37-летний местный житель, зеркалом заднего вида задел свою 16-летнюю односельчанку, которая переходила проезжую часть. После этого на девушку совершил наезд водитель автомобиля Renault Kangoo, который двигался позади Toyota. Водитель Renault с места происшествия скрылся.

В результате наезда девушка получила телесные повреждения и была госпитализирована в реанимацию. Однако, несмотря на усилия медиков, от полученных травм она скончалась в больнице.

В течение часа полицейские установили личность водителя Renault, который, совершив наезд на девушку, скрылся с места происшествия - им оказался 78-летний житель Зимней Воды. Мужчину задержали, а оба автомобиля - участников ДТП были изъяты и доставлены на штрафплощадку.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Наказание, предусмотренное санкцией статьи, - от трех до восьми лет лишения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

В настоящее время проводится досудебное расследование, назначено пять экспертиз - две автотехнических, трассологическую, транспортную и судебно-медицинскую.