участник АТО, квартира, Галина МазурУ Львові купили шосту в цьому році квартиру для учасника АТО, який втратив функціональні можливості ніг.

Ще три квартири міськрада має намір придбати до кінця тижня.

Про це повідомила заступник начальника міського управління житлового господарства Галина Мазур. Фінансування покупки квартир здійснюється з державного бюджету при співфінансуванні Львова.

Всього в 2016 році на це передбачено 10,114 млн. грн., з яких 1,731 млн. грн. - кошти міського бюджету. Квартири, в основному, дво- і трикімнатні, площею від 50 до 75 кв. м.

У минулому році місто закупило 14 квартир для сімей загиблих учасників АТО і 5 квартир - для бійців з обмеженими можливостями.


Во Львове купили шестую в этом году квартиру для участника АТО, утратившего функциональные возможности ног.

Еще три квартиры горсовет намерен приобрести до конца недели.

Об этом сообщила заместитель начальника городского управления жилищного хозяйства Галина Мазур. Финансирование покупки квартир осуществляется из государственного бюджета при софинансировании Львова.

Всего в 2016 году на это предусмотрено 10,114 млн. грн., из которых 1,731 млн. грн. - средства городского бюджета. Квартиры, в основном, двух- и трехкомнатные, площадью от 50 до 75 кв. м.

В прошлом году город закупил 14 квартир для семей погибших участников АТО и 5 квартир - для бойцов с ограниченными возможностями.