транспорт, полоса, петицияЛіквідувати смуги Громадського транспорту в цілому та розвивати замість наземного підземний транспорт пропонують у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Василь Лозовий просить ліквідувати смуги громадського транспорту в цілому. На його думку, ці смуги не потрібні, як от:

  • "Вулиця Городоцька, Приміський вокзал - смуга як би присутня, але нею ніхто не користується, бо з 9.00-19.00 там розвантажується товар.
  • Вулиця Чорновола - після введення тої смуги місто зупинилося в заторі
  • Пр. Свободи - тут взагалі сенсу немає, бо як не крути а автобуси і приватні автомобілі всі зустрічаються біля Готелю Джорж і дружньо стоять в одному заторі"

Замість розвитку наземного транспорту він пропонує альтернативу у вигляді будівництва метрополітену.


Ликвидировать полосы Общественного транспорта в целом и вместо наземного развивать подземный транспорт предлагают в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

Автор петиции Василий Лозовой просит ликвидировать полосы общественного транспорта в целом. По его мнению, эти полосы не нужны, так как:

  • "Улица Городоцкая, Пригородный вокзал - полоса как бы присутствует, но ею никто не пользуется, потому что с 9.00-19.00 там разгружается товар.
  • Улица Черновола - после введения той полосы город остановилось в пробке
  • Пр. Свободы - тут вообще смысла нет, так как ни крути, а автобусы и частные автомобили все встречаются у отеля Джорж и дружно стоят в одном пробке"

Вместо развития наземного транспорта он предлагает альтернативу в виде строительства метрополитена.