петиция, сервис, ГородокУ Городку ввели сервіс електронних петицій. Про це повідомляє прес-служба Городоцької міської ради. 

Відповідно до затвердженого рішенням сесії Городоцької міської ради № 2313 від 12 вересня 2019 року Положення про електронні петиції в м. Городку у місті запрацював відповідний сервіс.

Для розгляду петиції необхідно зібрати на її підтримку не менше 65 підписів протягом 90 календарних днів з дня оприлюднення петиції.

Електронна петиція до органу місцевого самоврядування подається та розглядається відповідно до вимог статті 231 Закону України "Про звернення громадян", а саме:

Громадяни можуть звернутися до Городоцької міської ради з електронними петиціями через офіційний веб-сайт (банер "Електронні петиції у правому правому верхньому куті сайту) або безпосередньо через ресурс https://e-dem.in.ua.

В електронній петиції має бути викладено суть звернення, зазначено прізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора) електронної петиції, адресу електронної пошти. На веб-сайті відповідного органу або громадського об’єднання, що здійснює збір підписів, обов’язково зазначаються дата початку збору підписів та інформація щодо загальної кількості та переліку осіб, які підписали електронну петицію.

Електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.


В Городке ввели сервис электронных петиций. Об этом сообщает пресс-служба Городокского городского совета.

В соответствии с утвержденным решением сессии Городокского городского совета № 2313 от 12 сентября 2019 Положение об электронных петиции в г. Городке в городе заработал соответствующий сервис.

Для рассмотрения петиции необходимо собрать в его поддержку не менее 65 подписей в течение 90 календарных дней со дня опубликования петиции.

Электронная петиция в орган местного самоуправления подается и рассматривается в соответствии с требованиями статьи 231 Закона Украины "Об обращениях граждан", а именно:

Граждане могут обратиться в Городокский городской совет с электронными петициями через официальный веб-сайт (баннер "Электронные петиции в правом верхнем правом углу сайта) или непосредственно через ресурс https: // e -dem.in.ua.

В электронной петиции должна быть изложена суть обращения, указаны фамилия, имя, отчество автора (инициатора) электронной петиции, адрес электронной почты. На сайте соответствующего органа или общественного объединения, осуществляющего сбор подписей, обязательно указываются дата начала сбора подписей и информация об общем количестве и перечне лиц, подписавших электронную петицию.

Электронная петиция, которая в установленный срок не набрала необходимое количество голосов в ее поддержку, после окончания срока сбора подписей в ее поддержку рассматривается как обращение граждан в соответствии с настоящим Законом.