Львов, ИндепендентВидання Independent описує Львів, як ідеальне місто для культурного відпочинку з казковою архітектурою, шоколадними магазинами та атмосферними кафе. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Журналісти видання Independent радять британцям поїхати на вихідні до Львова. Найперше британцям рекомендують піднятись на Ратушу, щоб з висоти пташиного польоту помилуватись панорамою Старого міста. Потім відвідати книжковий ринок біля пам'ятника Івану Федорову і скуштувати справжній львівської шоколад, львівську каву та кухню. Також видання радить багато гуляти пішки і особливу увагу приділити архітектурі, адже у Львові є пам'ятники багатьох європейських епох.

У другій половині дня, якщо для прогулянки пішки не залишиться сил, можна орендувати велосипед. "Катаючись, зробіть петлю містом, або поїдьте на південь до Стрийського парку, який має ставок з лебедями, парниковий та кам’яний сади. Потім зверніть на північ, щоб віддати свій велосипед у парку Івана Франка", – йдеться у повідомленні.

Другу половину вікенду, на думку журналістів, варто присвятити культурній програмі, зокрема оглянути Львівську галерею мистецтв, де зберігаються шедеври європейських художників XIV – початку XX століття. Також варто відвідати і Львівський оперний театр, збудований у стилі бароко, який британські журналісти назвали вишенькою на торті.

Єдиною незручністю вони назвали відсутність англійської мови, особливо у закладах харчування. Незважаючи на це, запалені свічки, смачна кава, українська музика і гостинність залишили приємне враження в представників британської преси про столицю Західної України.


Издание Independent описывает Львов, как идеальный город для культурного отдыха со сказочной архитектурой, шоколадными магазинами и атмосферными кафе. Об этом сообщает "Твой город". 

Журналисты издания Independent советуют британцам поехать на выходные во Львов. Прежде британцам рекомендуют подняться на Ратушу, чтобы с высоты птичьего полета полюбоваться панорамой Старого города. Затем посетить книжный рынок возле памятника Ивану Федорову и попробовать настоящий львовской шоколад, львовский кофе и кухню. Также издание советует много гулять пешком и особое внимание уделить архитектуре, ведь во Львове есть памятники многих европейских эпох.

Во второй половине дня, если для прогулки пешком не останется сил, можно арендовать велосипед.

"Катаясь, сделайте петлю городом, или поезжайте на юг в Стрыйский парк, который имеет пруд с лебедями, парниковый и каменный сады. Затем поверните на север, чтобы отдать свой велосипед в парке Ивана Франко", - говорится в сообщении.

Вторую половину уикенда, по мнению журналистов, стоит посвятить культурной программе, в частности осмотреть Львовскую галерею искусств, где хранятся шедевры европейских художников XIV - начала XX века. Также стоит посетить и Львовский оперный театр, построенный в стиле барокко, который британские журналисты назвали вишенкой на торте.

Единственным неудобством они назвали отсутствие английского языка, особенно в заведениях питания. Несмотря на это, зажженные свечи, вкусный кофе, украинская музыка и гостеприимство оставили приятное впечатление у представителей британской прессы о столице Западной Украины.