Мария Вагила,Львовская обладминистрацияВ.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Марія Вагіла написала заяву на звільнення.

Про це вона повідомила сьогодні, 21 листопада.

"Вважаю знаковим, що під моєю заявою на звільнення буде стояти дата 21 листопада. Тому що про себе завжди думала, що на роботі буду до тих пір, поки буду потрібна громадським організаціям і людям, які щось хочуть змінити в цьому житті. Не вийшло",- йдеться у повідомленні.

Також вона подякувала працівникам Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обладміністрації та Львівському обласному молодіжному центру.


И.о. директора департамента внутренней и информационной политики Львовской облгосадминистрации Мария Вагила написала заявление на увольнение.

Об этом она сообщила сегодня, 21 ноября.

"Считаю знаковым, что под моим заявлением на увольнение будет стоять дата 21 ноября. Потому что о себе всегда думала, что на работе буду до тех пор, пока буду нужна общественным организациям и людям, которые что-то хотят изменить в этой жизни. Не получилось" , - говорится в сообщении.

Также она поблагодарила работников Департамента внутренней и информационной политики Львовской обладминистрации и Львовского областного молодежного центра.