Правоохоронці Львівщини несуть службу в посиленому режимі та забезпечують охорону виборчої документації.  

Сьогодні, 21 жовтня, правоохоронці Львівщини приступили до цілодобової охорони бюлетенів для голосування, які отримали представники територіальних  виборчих комісій Львівщини. Також поліцейські здійснюють охорону поліграфічного підприємства, на якому друкують виборчу документацію. 

«Поліцейські Львівщини працюють у посиленому режимі. Наші співробітники забезпечують публічний порядок та дотримання виборчого законодавства під час виборчого процесу для чесного та прозорого голосування. Від сьогодні 23 територіальні виборчі комісії  у Львові та на території області, які отримали бюлетені, взяті під цілодобову охорону», - зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.  

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні відбудуться вибори депутатів місцевих рад. Правоохоронці закликають мешканців не порушувати законодавство, дотримуватись публічного порядку, під час голосування бути взаємоввічливими  та дотримуватись норм карантинного режиму.  
 
У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102 – правоохоронці реагуватимуть негайно.