трамвай, нож, ранениеПід час розслідування справи про нанесення навмисного тяжкого тілесного поранення, стало відомо, що чоловік, якого поранили ножем, насправді першим затіяв бійку в трамваї. А у нападника, який вдарив ножем, знайомі пораненого намагалися вкрасти барсетку. Про це повідомляє zaxid.net

Гучний інцидент, нагадаємо, стався 13 жовтня, на Сихові, у трамваї № 8. Через три дні нападника затримав на Сихові 25-річний ветеран АТО Ігор Галушка, який став випадковим свідком інциденту.

Першою версією події, яку оприлюднили пасажири трамвая, було те, що кишеньковий злодій намагався вкрасти у жінки телефон, а коли один із пасажирів це помітив, то злодій вдарив його ножем. Однак, тепер цю версію слідство відкинуло. Джерела “Zaxid.net” у слідстві переконані, що ніякої жінки, в якої хотіли вкрасти телефон, не було.

Зі свідчень очевидців, задокументованих поліцією, картина виглядає так: чоловік, якого тепер підозрюють у нанесенні тяжкого ножового поранення, сів у трамвай, де вже перебувала п’яна компанія. Нетверезі чоловіки поводилися доволі агресивно, чіплялися до інших пасажирів та нецензурно лаялись. Коли підозрюваний звернув їм увагу, почалася шарпанина, і саме його хтось із тієї компанії першим вдарив.

Далі конфлікт загострився і в салоні почалася реальна бійка. Згідно зі свідченнями деяких очевидців, підозрюваного ще кілька разів вдарили і навіть намагалися вкрасти у нього барсетку.

Після цього підозрюваний витягнув ніж і вдарив ним одного із членів компанії. А сам вийшов на найближчій зупинці. Вже після цього чоловік, якого порізали, зауважив велику пляму крові на одязі. 45-річний пасажир трамвая досі перебуває у лікарні, у нього тяжке поранення грудної клітки.

Через три дні після інциденту ветеран війни, колишній боєць полку "Азов" Ігор Галушка затримав на Сихові нападника і передав поліції. У телефонному коментарі “Zaxid.net”, Ігор Галушка розповів, що насправді не бачив початку конфлікту, однак впевнений, що ніхто не намагався вкрасти речі у затриманого. До того ж, за словами чоловіка, з вигляду всі учасники конфлікту, ймовірно, були п’яними.

Сихівський районний суд вже обрав запобіжний захід для підозрюваного у пораненні пасажира трамвая. 36-річному чоловіку призначили нічний домашній арешт на 60 днів. Підозрюваний не може виходити з дому з 20:00 до 8:00.


Во время расследования дела о нанесении умышленного тяжкого телесного ранения, стало известно, что человек, которого ранили ножом, на самом деле первым затеял драку в трамвае. А у нападающего, который ударил ножом, знакомые раненого пытались украсть барсетку. Об этом сообщает zaxid.net. 

Громкий инцидент, напомним, произошел 13 октября, на Сыхове, в трамвае № 8. Через три дня нападающего задержал на Сыхове 25-летний ветеран АТО Игорь Глушко, который стал случайным свидетелем инцидента.

Первой версией произошедшего, которую обнародовали пассажиры трамвая, было то, что карманник пытался украсть у женщины телефон, а когда один из пассажиров это заметил, то вор ударил его ножом. Однако, теперь эту версию следствие отбросило. Источники "Zaxid.net" в следствии убеждены, что никакой женщины, у которой хотели украсть телефон, не было.

Из показаний очевидцев, задокументированных полицией, картина выглядит так: человек, которого теперь подозревают в нанесении тяжкого ножевого ранения, сел в трамвай, где уже находилась пьяная компания. Нетрезвые мужчины вели себя довольно агрессивно, цеплялись к другим пассажирам и нецензурно ругались. Когда подозреваемый сделал им замечание, началась чехарда, и кто-то из той компании первым его ударил.

Далее конфликт обострился и в салоне началась реальная драка. Согласно показаниям некоторых очевидцев, подозреваемого еще несколько раз ударили и даже пытались украсть у него барсетку.

После этого подозреваемый вытащил нож и ударил им одного из членов компании. А сам вышел на ближайшей остановке. Уже после этого человек, которого порезали, заметил большое пятно крови на одежде. 45-летний пассажир трамвая до сих пор находится в больнице, у него тяжелое ранение грудной клетки.

Через три дня после инцидента ветеран войны, бывший боец ​​полка "Азов" Игорь Глушко задержал на Сыхове нападающего и передал полиции. В телефонном комментарии "Zaxid.net", Игорь Глушко рассказал, что на самом деле не видел начала конфликта, однако уверен, что никто не пытался украсть вещи у задержанного. К тому же, по словам мужчины, с виду все участники конфликта, вероятно, были пьяны.

Сыховский районный суд уже избрал меру пресечения для подозреваемого в ранении пассажира трамвая. 36-летнему мужчине назначили ночной домашний арест на 60 дней. Подозреваемый не может выходить из дома с 20:00 до 8:00.