освещение, переходНа початку вулиці Окуневського у Львові освітили пішохідний перехід. Про це повідомляє координатор ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

На початку вул. Окуневського (поворот з вулиці Липинського) встановлено освітлення пішохідного переходу. Як зазначає Ігор Зінкевич, перехід є наближений до центральної вулиці і при повороті направо з вул. Липинського без освітлення наражав на небезпеку пішоходів.

"Наразі цю проблему з Ірина Маруняк було вивчено і встановлено опору освітленя даного пішохідного переходу. Дякую пані Ірині за швидке реагування на створення безпечного переходу для жителів цього району".

744b3e07a34a82394835a9ee0d024c67.jpg


В начале улицы Окуневского во Львове осветили пешеходный переход. Об этом сообщает координатор ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

В начале ул. Окуневского (поворот с улицы Липинского) установлено освещение пешеходного перехода. Как отмечает Игорь Зинкевич, переход приближен к центральной улице и при повороте направо с ул. Липинского без освещения подвергал опасности пешеходов.

"Сейчас эту проблему с Ирина Маруняк было изучено и установлена опора освещения данного пешеходного перехода. Спасибо госпоже Ирине за быстрое реагирование на создание безопасного перехода для жителей этого района".