Дрогобыч, нож, ранение, задержаниеЗа тяжкі тілесні ушкодження житель Дрогобиччини може потрапити за ґрати на 8 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури, слідчі поліції повідомили про підозру 44-річному мешканцю Дрогобиччини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Конфлікт на ґрунті ревнощів трапився цьогоріч, 14 вересня у м. Дрогобич. Під час розпивання спиртних напоїв із 50-річним знайомим, зловмисник раптово умисно наніс йому удар ножем у ділянку живота. Потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення органів черевної порожнини із пошкодженням внутрішніх органів, внутрішньочеревної кровотечі, геморагічного шоку.

Відтак, підозрюваному Дрогобицький міськрайонний суд, 15.09.2018, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


За тяжкие телесные повреждения житель Дрогобычского района может попасть за решетку на 8 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Дрогобычской местной прокуратуры, следователи полиции сообщили о подозрении 44-летнему жителю Дрогобыччины в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение).

Конфликт на почве ревности произошел в этом году, 14 сентября в г. Дрогобыч. Во время распития спиртных напитков с 50-летним знакомым, злоумышленник внезапно умышленно нанес ему удар ножом в область живота. Пострадавший получил тяжелые телесные повреждения в виде проникающего ножевого ранения органов брюшной полости с повреждением внутренних органов, внутрибрюшного кровотечения, геморрагического шока.

Подозреваемому Дрогобычский горрайонный суд 15.09.2018 избрал меру пресечения в виде содержания под стражей. За совершение указанного преступления санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 5 до 8 лет.