кража, автомобиль, полицияУ Львові з автомобіля поцупили 1,5 млн гривень.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, до Шевченківського районного відділу із заявою про крадіжку звернувся 33-річний львів'янин.

Чоловік розповів, що кілька невідомих під'їхали до його автомобілю "Мітсубісі Паджеро", який був припаркований біля дитячого садка, на одній з вулиць Шевченківського району міста.

Зловмисники вибили вікно автомобіля і викрали з салону сумку, в якій знаходилися гроші - 1,5 млн грн. Відкрито кримінальне провадження. Всі обставини події встановлюються.


Во Львове из автомобиля украли 1,5 млн гривен.

Как сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области, в Шевченковский районный отдел с заявлением о краже обратился 33-летний львовянин.

Мужчина рассказал, что несколько неизвестных подъехали к его автомобилю "Митсубиси Паджеро", который был припаркован возле детского сада, на одной из улиц Шевченковского района города.

Злоумышленники выбили окно автомобиля и похитили из салона сумку, в которой находились деньги - 1,5 млн грн. Открыто уголовное производство. Все обстоятельства происшествия устанавливаются.