ДТП, переход, зебра, женщинаНа перехресті Богомольця – Франка у Львові сьогодні збили жінку. Щоправда, пішохід відбулась переляком та легкими подряпинами. Про це повідомляє Муніципальна варта. 

Свідками ДТП стали патрульні Муніципальної Варти. Вони надали першу допомогу, обробивши антисептиками ушкодження, вклали на бік та викликали швидку допомогу та поліцію. Жінка могла рухатись і була при свідомості.

Біля потерпілої залишався також водій автівки, який її збив. Разом із патрульними він чекав на прибуття правоохоронців. Львів’янку госпіталізували у 8-у міську лікарню.

e81bac054e30c512a1c13b0f978cf6cc.md.jpg 759b3c7e94f17e626ca1505390011a14.md.jpg


На перекрестке Богомольца - Франко во Львове сегодня сбили женщину. Правда, пешеход отделалась испугом и легкими царапинами. Об этом сообщает Муниципальная варта. 

Свидетелями ДТП стали патрульные Муниципальной варты. Они оказали первую помощь, обработав антисептиками повреждения, уложили на бок и вызвали скорую помощь и полицию. Женщина могла двигаться и была в сознании.

Около потерпевшей оставался также водитель автомобиля, который ее сбил. Вместе с патрульными он ожидал прибытия правоохранителей. Львовянку госпитализировали в 8-ю городскую больницу.