В суботу після обіду відбудуться зміни у русі електротранспорту.

У зв’язку із проведенням Кольорового пробігу — Lviv Color Run, у суботу, 22 червня, тролейбуси маршрутів № 2 № 9 та № 12 курсуватимуть за скороченим маршрутом — до вулиці Митрополита Андрея, та у зворотному напрямку, впродовж 16.45 — 18.45 год.

«Також у проміжку 17.00 — 18.00 год можливі короткочасні затримки у русі трамваїв маршруту № 1 та № 2, що курсують через вулицю Коперника», — повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

За інформацією управління транспорту, щодо роботи решти громадського транспорту, то відбуватиметься ситуативне призупинення руху за маршрутом забігу. Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить пасажирів заздалегідь врахувати цю інформацію у плануванні маршруту пересування містом.


В субботу после обеда произойдут изменения в движении электротранспорта.

В связи с проведением Цветного пробега - Lviv Color Run, в субботу, 22 июня, троллейбусы маршрутов № 2 № 9 и № 12 будут курсировать по сокращенному маршруту - до улицы Митрополита Андрея, и в обратном направлении, в течение 16.45 - 18.45 ч.

«Также в промежутке 17.00 - 18.00 возможны кратковременные задержки в движении трамваев маршрута № 1 и № 2, курсирующих через улицу Коперника», - сообщили в ЛКП «Львовэлектротранс».

Администрация ЛКП «Львовэлектротранс» просит пассажиров заранее учесть эту информацию при планировании маршрута передвижения по городу.