парки, реконструкция, Андрей ШульскийУ ЛКП "Зелений Львів" призначили відповідального за реконструкцію парків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Андрій Шульський став заступником директора ЛКП "Зелений Львів" з питань капітального ремонту та реконструкції парків. Посадовець відповідатиме за інвестиційні проекти львівських парків.

За словами директора ЛКП "Зелений Львів" Богдана Москвяка, Андрій Шульський відповідатиме за інвестиційні проекти у парках міста. Зокрема, посадовець займатиметься впровадженням канатної дороги у парку "Високий Замок" та підземного паркінгу біля парку ім. І. Франка.

Раніше Андрій Шульський працював у Головному управлінні промислової політики та розвитку інфраструктури ЛОДА. Має ступінь кандидата економічних наук.


В ЛКП "Зеленый Львов" назначили ответственного за реконструкцию парков. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Андрей Шульский стал заместителем директора ЛКП "Зеленый Львов" по вопросам капитального ремонта и реконструкции парков. Чиновник будет отвечать за инвестиционные проекты львовских парков.

По словам директора ЛКП "Зеленый Львов" Богдана Москвяка, Андрей Шульский отвечать за инвестиционные проекты в парках города. В частности, чиновник будет заниматься внедрением канатной дороги в парке "Высокий Замок" и подземного паркинга возле парка им. И. Франко.

Ранее Андрей Шульский работал в Главном управлении промышленной политики и развития инфраструктуры ЛОГА. Имеет степень кандидата экономических наук.