ДТП, микроавтобус, туристыНа Львівщині перекинувся мікроавтобус з туристами, які їхали у Закарпаття. Травмовані дев'ять людей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько сьомої ранку на автодорозі Київ-Чоп у селі Нагірне Сколівського району. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса Volkswagen, 53-річний мешканець Трускавця, виїхав на смугу зустрічного руху, де мікроавтобус перекинувся.

Внаслідок зіткнення у місцеву лікарню доставлено дев’ятьох пасажирів Volkswagen - мешканці Дніпропетровської та Черкаської областей, а також міст Дніпро, Херсон та Трускавець Львівської області, віком від  43 до 60 років. Лікарі попередньо діагностували у них, зокрема, забої, переломи та рвані рани.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.


На Львовщине перевернулся микроавтобус с туристами, которые ехали в Закарпатья. Травмированные девять человек. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 20 мая около семи утра на автодороге Киев-Чоп в селе Нагорное Сколевского района. Предварительно установлено, что водитель микроавтобуса Volkswagen, 53-летний житель Трускавца, выехал на полосу встречного движения, где микроавтобус перевернулся.

В результате столкновения в местную больницу доставлены девять пассажиров Volkswagen - жители Днепропетровской и Черкасской областей, а также городов Днепр, Херсон и Трускавец Львовской области, в возрасте от 43 до 60 лет. Врачи предварительно диагностировали у них, в частности, ушибы, переломы и рваные раны.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Проводится досудебное расследование, правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.