аэропорт, Львов, взятка, директорЗаступнику генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького" загрожує до 10 років позбавлення волі за одержання 40 тис. грн.. хабаря. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчими прокуратури Львівської області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України заступнику генерального директора з питань експлуатації ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького", якого 19 квітня поточного року було затримано при отриманні неправомірної вигоди в розмірі 40 000 грн. Крім того, до суду скеровані клопотання про обрання вказаному посадовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Зазначимо, що вказану суму останній вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання за сприяння в підписанні актів виконаних робіт по ремонту приміщень аеропорту.

За вчинення вказаного злочину посадовцю ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького" загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Галицьким районним судом м. Львова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді арешту із визначенням застави в розмірі 128 тис. грн. Крім того, судом відсторонено його від посади.


Заместителю генерального директора ГП "Международный аэропорт Львов имени Даниила Галицкого" грозит до 10 лет лишения свободы за получение 40 тыс. грн. взятки. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Следователями прокуратуры Львовской области сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 3 ст. 368 УК Украины заместителю генерального директора по эксплуатации ГП "Международный аэропорт Львов имени Даниила Галицкого", которого 19 апреля текущего года был задержан при получении неправомерной выгоды в размере 40 000 грн. Кроме того, в суд направлены ходатайства об избрании указанному должностному лицу меры пресечения в виде содержания под стражей и отстранения его от должности.

Отметим, что указанную сумму последний требовал и получил от представителя предприятия за содействие в подписании актов выполненных работ по ремонту помещений аэропорта.

За совершение указанного преступления должностному ГП "Международный аэропорт Львов имени Даниила Галицкого" грозит наказание до 10 лет лишения свободы с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет с конфискацией имущества.

Галицким районным судом г. Львова подозреваемому выбрана мера пресечения в виде ареста с определением заолга в размере 128 тыс. грн. Кроме того, суд отстранил его от занимаемой должности.