грабеж, СыховНа Сихові грабіжник вдарив в обличчя і відібрав гроші та навушники у 19-річного юнака. Патрульні затримали ймовірного грабіжника, повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Цієї ночі, близько 2 години, на лінію 102 надійшов виклик від потерпілого про грабіж. З його слів, за годину до звернення невідомий на проспекті Червоної Калини вдарив його кілька разів в обличчя, від чого він втратив свідомість. Після цього нападник заволодів гаманцем з грошима та навушниками 19-річного юнака.

Свідком події став перехожий. Коли молодий чоловік прийшов до тями, то разом з очевидцем вони попрямували за зловмисником. На спортивному майданчику вулиці Чукаріна вони помітили особу, яка, з їх слів, вчинила злочин. Він був в компанії друзів. Патрульні 1-го батальйону оперативно прибули на місце і стали свідками конфлікту між потерпілим і згаданими особами.

Неподалік ймовірного нападника патрульні виявили порожній гаманець і банківську картку заявника. Інспектори провели поверхневу перевірку 20-річного сихівчанина і виявили в нього частину грошей номіналом, який вказав потерпілий, і навушники. Походження цих речей чоловік пояснити не зміг. На руці у нього були характерні сліди після нанесення ударів. На місце події викликали слідчих Сихівського відділу поліції. Попередня кваліфікація події за ч.2 ст.186 ККУ(Грабіж поєднаний з насильством). Чоловіка затримали.

9bc3fc857a4931fcda97ca5f64d2f6e9.md.jpg ad6202fba23df4951e18fbf12ffd7817.md.jpg b32121c986194a793387ea4ac902e17c.md.jpg


На Сыхове грабитель ударил в лицо и отобрал деньги и наушники у 19-летнего юноши. Патрульные задержали предполагаемого грабителя, сообщает пресс-служба патрульной полиции.

Этой ночью, около 2:00, на линию 102 поступил вызов от пострадавшего о грабеже. По его словам, за час до обращения неизвестный на проспекте Красной Калины ударил его несколько раз в лицо, от чего он потерял сознание. После этого нападавший завладел кошельком с деньгами и наушниками 19-летнего юноши.

Свидетелем происшествия стал прохожий. Когда молодой человек пришел в себя, то вместе с очевидцем они последовали за злоумышленником. На спортивной площадке улице Чукарина они заметили человека, который, по их словам, совершившего преступление. Он был в компании друзей. Патрульные 1-го батальона оперативно прибыли на место и стали свидетелями конфликта между потерпевшим и упомянутыми лицами.

Неподалеку от вероятного нападающего патрульные обнаружили пустой кошелек и банковскую карточку заявителя. Инспекторы провели поверхностную проверку 20-летнего сыховчанина и обнаружили у него часть денег номиналом, который указал потерпевший и наушники. Происхождение этих вещей человек объяснить не смог. На руке у него были характерные следы после нанесения ударов. На место происшествия вызвали следователей Сыховского отдела полиции. Предварительная квалификация события по ч.2 ст.186 УК (грабеж соединенный с насилием). Мужчину задержали.