агропорт, туризмУ четвер на Львівщині стартує ювілейний X Агропорт Захід Львів 2019. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У четвер, 21 березня, у Міжнародному аеропорті "Львів" імені Данила Галицького стартує масштабна агропромислова подія – Агропорт Захід Львів 2019. Це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі.

Захід проводиться з метою стабільного розвитку дрібних і середніх виробників, підвищення конкурентоспроможності продукції, яка виробляється, а також, щоб виробники змогли ознайомитися з новими технологіями, програмами підтримки з державного та обласного бюджетів, а також проектами, які можуть допомогти дрібному та середньому виробнику скористатися допомогою і вийти на новий рівень виробництва і конкурентноспроможності.

В межах заходу відбудеться виставка аграрної продукції та виробників, які представлять свою техніку, засоби захисту, насіння. Окрім цього в  межах X ювілейного АГРОПОРТУ відзначать кращі агропідприємства області.

Другий день буде присвячений гастрономічному туризму.

"Наш другий день буде називатися "Гастромандри Львівщиною – розмова на кухні". У 2018 році ми багато провели роботи в полі разом з фермерами, які відкриті для туристів, і 22 березня ми обговоримо ключові, стратегічні напрямки серед яких впровадження стандартів Європейського Союзу – системи безпеки харчових продуктів ХАССП. У нас будуть ті, хто першими впроваджує в Україні цей стандарт і буде представник від Держпродспоживслужби, який розкаже про подальшу систему впровадження і перевірок цієї системи. Другий напрямок – це комунікаційна платформа фермерів і рестораторів про шлях локальних продуктів до столу споживача. Також буде висвітлена тему експорту", - розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Форум відбудеться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Детальніше за посиланням. http://2019.agroport.ua/lviv/en/


В четверг на Львовщине стартует юбилейный X Агропорт Запад Львов 2019. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В четверг, 21 марта, в Международном аэропорту "Львов" имени Даниила Галицкого стартует масштабная агропромышленная событие - Агропорт Запад Львов 2019. Это одно из крупнейших мероприятий аграрной отрасли в Восточной Европе.

Мероприятие проводится с целью стабильного развития мелких и средних производителей, повышение конкурентоспособности производимой продукции, а также, чтобы производители смогли ознакомиться с новыми технологиями, программами поддержки из государственного и областного бюджетов, а также проектами, которые могут помочь мелкому и среднему производителю воспользоваться помощью и выйти на новый уровень производства и конкурентоспособности.

В рамках мероприятия состоится выставка аграрной продукции и производителей, которые представят свою технику, средства защиты, семян. Кроме этого, в рамках X юбилейного Агропорта отметят лучшие агропредприятия области.

Второй день будет посвящен гастрономическому туризму.

"Наш второй день будет называться "Гастропутешествие по Львовской области - разговор на кухне". В 2018 году мы много провели работы в поле вместе с фермерами, которые открыты для туристов, и 22 марта мы обсудим ключевые, стратегические направления среди которых внедрение стандартов Европейского Союза - системы безопасности пищевых продуктов ХАССП. У нас будут те, кто первыми внедряет в Украине этот стандарт и будет представитель от Госпродпотребвслужбы, который расскажет о дальнейшей систему внедрения и проверок этой системы. Второе направление - это коммуникационная платформа фермеров и рестораторов о пути локальных продуктов к столу потребителя. Также будет освещена тема экспорта", - рассказала начальник управления туризма и курортов Львовской ОГА Наталья Табака.

Форум пройдет при поддержке Министерства аграрной политики и продовольствия Украины и Львовской областной государственной администрации. Подробнее по ссылке. http://2019.agroport.ua/lviv/en/