детсад, отравление, полицияПравоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння дев'ятьох вихованців дитсадка на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За даними правоохоронців, до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізовано семеро дітей, до Пустомитівської районної лікарні - двох дітей із симптомами гострого гастроентероколіту. Всі постраждалі – діти віком від двох до п’яти років, мешканці одного села.

Правоохоронці встановили, що у період 16 – 19 березня, до лікарень Львова та міста Пустомити на стаціонарне лікування поступили діти, які відвідували і харчувалися у дошкільному закладі одного із сіл Пустомитівського району. Серед постраждалих дітей, зокрема, троє членів однієї родини – п’ятирічний хлопчик і дві його трирічні сестри.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним та масовим отруєнням) КК України, що передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.


Правоохранители открыли уголовное производство по факту отравления девяти воспитанников детсада на Львовщине. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

По данным правоохранителей, в Львовской областной инфекционной больницы госпитализированы семеро детей, в Пустомытовскую районную больницу - двух детей с симптомами острого гастроэнтероколита. Все пострадавшие - дети в возрасте от двух до пяти лет, жители одного села.

Правоохранители установили, что в период 16-19 марта в больницы Львова и города Пустомыты на стационарное лечение поступили дети, посещавшие и питавшиеся в дошкольном учреждении одного из сел Пустомытовского района. Среди пострадавших, в том числе трое членов одной семьи - пятилетний мальчик и две его трехлетние сестры.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.325 (нарушение санитарных правил и норм по предотвращению инфекционных и массовых отравлений) УК Украины, которая предусматривает наказание в виде штрафа до ста необлагаемых минимумов доходов граждан или ограничение свободы на срок до трех лет.